Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

torstai 21. elokuuta 2014

Minikurkistus taloon

Pikainen tilannepäivitys lienee paikallaan. Tällä viikolla talolla on alkanut loppukiri, kun sisustaja ja laatoittaja ovat viimeistelleet töitään. Hommaa on vielä, mutta aikataulussa ollaan kuitenkin. Ohessa muutama kännykkäkameralla napattu räpsäys nykytilanteesta. Kaikista huoneista en edes tajunnut ottaa kuvaa, kun lähinnä haahuilin ja ihmettelin, miten kivalta talo alkaa näyttää. Lupaan parempia kuvia seuraavalla kerralla! Rimakatosta on ainakin tulossa ihan oma postauksensa. On se sen kyllä ansainnut!

Vessasta puuttuu vesikalusteet, listat, peili ja valot. Ja tuo yksi laatikko. :)
Sauna ja pesuhuone ovat vielä vähän kesken. (Pahoittelut huonolaatuisesta kuvasta...)
Suihkujen kohdalla oleva tehostelaatta on tosi kiva, vaikka vielä laatoittajan jäljiltä sotkuinen.
Lopuksi kuva siitä, miten rimakaton rakentaminen lähti liikkeelle. Nyt se on tosiaan jo valmis, mutta siitä lisää ensi kerralla. Se täytyy kyllä todeta, että rimakatto oli ilman muuta kaiken sen stressaamisen arvoinen. Siitä tuli upea!


Ensi viikko tulee vierähtämään varmaan joko käsittämättömän nopeasti tai sitten ihan etanan vauhtia. Se on kuitenkin selvää, että jännää tulee olemaan.

3 kommenttia:

 1. Tuo rimakatto vaikuttaa kyllä tosi upealta! Meille arkkitehti suositteli jotakin tuollaista korkeaan olohuoneeseen, meillä ei tosin ole vino se katto vaan suora. Onko tuon kankaan alla vielä normaalisti jokin kipsilevy, vai onko rimat suoraan koolausten päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on rimakaton alla kipsilevyt ihan jo äänieristysvaatimusten takia. Lisäksi kipsilevyjen ja kankaan välissä on koolauspuut toiseen suuntaan, koska rimat menevät olohuoneen ikkunoiden suuntaisesti. Tosi työläs tuollainen rimakatto on toki tehdä... mutta lopputulos on huikean hieno. :)

   Poista
 2. Hei! :) Mistä nämä wc:n kalusteet on ostettu? Kylpyhuoneremonttiin inspiraatiota etsivänä löysin tämmöisen blogin. Onnea talon myyntiin, ihana kokonaisuus!! Jos asuisin pk-seudulla pitäisi harkita :D

  VastaaPoista