Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

lauantai 21. kesäkuuta 2014

Jälleen uuden vaiheen kynnyksellä

Juhannus on sujunut meidän perheellä tänä vuonna lähinnä kaupunki- ja raksatunnelmissa. Kävimme me mökilläkin vähän grillailemassa, mutta sateinen ilma ei houkutellut jäämään sinne pidemmäksi aikaa. Onneksi mökillemme on niin lyhyt ajomatka, että sinne voi ihan hyvin lähteä yhdeksikin päiväksi.

Timpurimme ovat saaneet oman osuutensa jotakuinkin päätökseen ja he jäivätkin nyt juhannuksesta lomalle. Kävimmekin eilen ja tänään siivoilemassa paikkoja siihen kuntoon, että seuraava porukka voi ensi viikolla aloitella omat työnsä. Vuorossa olisi ensimmäiseksi seinien tasoittaminen ja ilmeisesti myös takan asennus. Heinäkuun puolella timpurit palaavat lomalta ja viimeistelevät sitten muun muassa kesken jääneet terassit ja muutamat muut jutut.

Innolla odotamme seuraavaa vaihetta ja esimerkiksi seinien maalaamista. Sisätilojen ulkonäkö muuttuu paljon, kun tuo ruskea pinta saadaan piiloon.

Näkymä keittiöstä olohuoneeseen

Näkymä olohuoneesta vessan ja keittiön suuntaan
Näkymä olohuoneesta keittiöön
Kirjasto/työhuone
Vanhempien makkari
Saunasta puuttuu enää puolilasiseinä. Ja paneelit. Ja lauteet. Ja kiuas. Ja valot :D
Kodinhoitohuone & työmaalämmittimet tai mitkä lie
Etuterassi on kaiteita vaille valmis
Autokatoksesta puuttuu vielä muun muassa rimotus

Hyvää juhannusviikonlopun jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Näyttää todella hyvälle :) Onpa kiva, kun jaksat (ehdit) näpsiä kuvia ja kirjoittaa tähän blogiin talonne edistymisestä. Paljon on urakkaa edessä, mutta harvalla raksalla jo juhannuksena ollaan näin pitkällä. Ja hyväähän jaksaa odottaa... Asiasta kolmanteen! Kuopion asuntomessutalojen pihoista monet sijaitsevat rinteessä ja ovat kertakaikkiaan upeita. Terassilehdessä (nro 3 elokuu 2010) on paljon hyviä ideoita rinnepihan suunnitteluun. Olettekohan ehtineet tutustua kyseiseen lehteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kauniista sanoista! Lämmittävät mieltä. :) En ole tutustunut vielä tuohon lehteen. Pitääpä etsiä se jostain. Tällä hetkellä rinne tuntuu työläältä toteuttaa, mutta kai tässä saa vielä jumpattua ajatuksensa toiseen suuntaan. Kirjoittelen varmaan vielä tällä viikolla blogiin jotain pihasuunnittelustamme.

   Mutta siis hyviä ideoita rinteen suhteen otetaan vastaan! :)

   Poista