Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Pieniä tunnelmapaloja Jyväskylän Asuntomessuilta

Terveisiä Jyväskylästä! Kävimme tänään Asuntomessuilla ja ajattelin omistaa tämän postauksen muutamille kivoille yksityiskohdille, joita messuilta bongasin. Sisustusblogit ovat tällä hetkellä täynnä hienoja asuntomessupostauksia eri taloista, joten itse en keskity niinkään taloihin vaan tosiaan muutamiin juttuihin, jotka toistuivat useissa taloissa ja jotka sopisivat ehkä meillekin.

1. Pyöreät mutta kevytrakenteiset sohvapöydät hurmaavat.

2. String-hyllystöt pitävät pintansa edelleen.

Honkatalojen Cubessa oli mielestäni keksitty kiva vastine String-hyllyille. Nimittäin Ikean hyllynkannattimien kanssa oli yhdistetty lautoja, jotka ilmeisesti rakennuttajat itse olivat maalanneet. Tällaisia hyllykköjä Cubessa oli muutamakin.3. Erilaisia koreja näkyi monenlaisissa käyttötarkoituksissa. (Itsekin olen vähän hullaantunut koreihin...)4. Ihania ja inspiroivia tauluasetelmia oli paljon.Tämä on ehdoton suosikkini!


Messut olivat kivat, vaikka eivät ehkä kuitenkaan mitkään ikimuistoiset. Hyviä ideoita sieltä kuitenkin sai niin sisustukseen kuin esimerkiksi pihakivetyksiinkin. Suosittelen!

2 kommenttia:

 1. Tulinpa jättämään merkin seuraamisesta. Pitäisi itsekin päästä käymään messuilla, kun ne tässä lähellä ovat, ideoita saa varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset merkistä! On aina kiva, kun joku kommentoi, ettei ihan yksin tarvitse täällä kirjoitella. :)

   Ilman muuta messuilla kannattaa käydä. Kyllä siellä aina uutta näkee ja ideoita saa! Itse odotan jo innolla ensi vuoden messuja, kun ne ovat kerrankin meitä lähellä, täällä pk-seudulla. :)

   Poista