Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

torstai 10. heinäkuuta 2014

Sisätyöt etenevät

Pienen hiljaiselon jälkeen talolla on alkanut jälleen tapahtua. Takka on saatu valmiiksi, piippukin on katolla ja sisäseinien tasoitukset ovat edenneet hyvin. Tällä hetkellä takka on muovitettu suojaan sisätöiden aiheuttamilta sotkuilta. Onneksi ehdimme napata siitä kuitenkin muutaman kuvan ennen muoveja!

Uuniseppien Saana-takka
Hiertopinta

Päätimme lopulta ottaa takkaan hiertopinnan perinteisen slammauksen sijaan. Onneksi hoksasimme kysyä sitä takan asentajalta, sillä hänelle se oli selvästi vain tekninen asia. Hyvää jälkeä hän kyllä meidän mielestämme teki.

Myös minä ja mieheni olemme ahkeroineet paljon talolla. Ennen kaikkea olemme yrittäneet siivoilla pihaa ja lajitella pihalla olevia lautoja eri nippuihin. Lisäksi maalasimme etuterassin kaiteiden pylväät valkoisiksi. Ne oli nyt helppo maalata, kun rimoitukset puuttuvat. Maalattavaa riittää vielä runsaasti, mutta onneksi maalaushommia voi tehdä sittenkin, kun jo asutaan talossa. Ja arvatkaapa mitä! Sikla on lupaillut meille, että talomme voisi olla valmis jo elokuun lopulla. Huh! Itse en uskalla ihan vielä luottaa tähän lupaukseen, sillä tuntuu, että paljon on vielä tehtävää. Toivotaan kuitenkin, että työt etenevät ripeästi ja Sikla lunastaa lupauksensa. Olisipa se ihan huikean hienoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti