Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kodin tuoreimmat tulokkaat

Meille kotiutui jo varmaan kuukausi sitten muutama ihana sisustusuutuus, mutta en ole niistä ehtinyt vielä täällä kertoa. Näistä toinen on ollut pitkään hankintalistalla ja toista taas olen yrittänyt vältellä, koska "kaikilla muillakin on se". Arvaatteko kumpi on kumpi? ;)


String Pocket -hylly päätyi keittiöömme ja näyttää siellä kyllä tosi kivalta. Ei ihme, että kyseinen hylly on niin suosittu.

Eteisen seinä sai puolestaan ryhtiä Normann Copenhagenin Sticks-koukuista, jotka ovat jo pitkään pyörineet mielessä.


Aikaisemmin esittämääni kysymykseen taisikin jo tulla vastaus. Eli Stringin hyllyä olen yrittänyt vältellä sen suosion takia, mutta sorruin nyt sitten kuitenkin. Eikä kyllä edes kaduta, koska ihanahan se on. 

8 kommenttia:

 1. Vitsit, miten kauniit nuo Normann Copenhagenin Sticks-koukut! Enpä ole ennen tuollaisiin törmännyt. Meiltä löytyy kotoa ihan kirjahyllykokoinen String, mikä on kyllä yksi lempihuonekaluistani. Tykkään kovasti Stringien tyylistä. Ja ne ovat niin ajattomia. Ei ihme, että ovat monen suosikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ollaan. :) Sticksit ovat tosiaan kauniit ja kivan simppelit. Ne sopivat myös melkeinpä mihin tahansa huoneeseen, vaikka ovat meillä eteisessä. Voisin hyvin kuvitella ne vaikkapa kodinhoitohuoneeseen. Ja ihania ovat myös String-hyllyt. Monen suosikkeja hyvästä syystä. :)

   Poista
 2. Kiitokset blogista! Olemme saaneet siitä paljon hyödyllistä tietoa mm. töiden etenemisestä jne. Meillä meni tänään "kuokka maahan" ja talohanke etenee viimeinkin, toimittajana meilläkin on Sikla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että blogista on ollut hyötyä ja onnea teillekin taloprojektiin! Tasan vuosi sitten, vappuaattona, meillä nostettiin ulkoseinät pystyyn. Niin se aika vierähtää. :)

   Poista
 3. Heippa, ihana koti teillä! Ei sinulta sattuisi löytymään vielä tässä postauksessa näkyvän seinän harmaan sävyn värikoodia? On niin mahdottoman harmoninen harmaa :)

  T. Malla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Malla, ja pahoittelut kun vastaus on viipynyt. Talon sisäseinien väri on Tikkurilan G486. Tässä postauksessa on tarkemmin kerrottu muistakin värisävyistämme: http://tulehyvatalo.blogspot.fi/2014/05/valkoista-mustaa-ja-harmaata.html

   Toivottavasti tieto ei tullut liian myöhään. :)

   Poista
 4. Hei, mitä mieltä olette tuosta Lina-pöydästä näin pitemmän käytön jälkeen? Meillä on sama pöytä harkinnassa, mutta jotenkin viilupinta epäilyttää. Mielellään laitettaisiin kokopuinen pöytä, mutta Lina miellyttää tällä hetkellä eniten silmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Silloin kun itse ostimme pöydän, oli se vasta tullut myymälään ja myyjä väitti meille, että pöytä on täyspuuta eikä viilua... Pöydän ihana ulkonäkö yhdistettynä siihen, että luulimme sen olevan täyspuuta, teki ostopäätöksestä hyvin helpon. Vasta kun pöytä oli jo tullut meille, tajusimme sen olevan viilua. Pienen pettymyksen (sekä myyjän kanssa käydyn puhelun) jälkeen päätimme kuitenkin pitää pöydän, sillä se sopi meille niin hienosti.

   Pöydän pinta on ainakin toistaiseksi pysynyt yllättävän siistinä. Toiselta pitkältä sivulta on yhdestä kohdasta pintaa lähtenyt pieni pala irti, mutta onneksi siihen ei kiinnitä huomiota. Tosi kaunis pöytä se on ja erittäin monikäyttöinen, kun sen saa tarvittaessa jatkettua hyvinkin pitkäksi. Mutta tosiaan viilu on viilua ja odotettavissa on, että siihen varmasti vuosien kuluessa tulee kulumaa. Varmasti joskus vaihdamme pöydän johonkin täyspuiseen, mutta toistaiseksi pöytä saa meitä vielä palvella.

   Poista