Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Esittelyssä makuuhuone

Helmikuu on täällä! Ihanaa! Nyt voi jo odottaa kevättä, valoa ja lämpöä. Kevään lähestyminen on herätellyt myös talven aikana nuupahtaneen sisäisen sisustajani, ja etenkin makuuhuoneita on tämän heräämisen seurauksena pyöritelty uusiksi. Ihan valmista ei vielä ole (onko koskaan?), mutta oma makuuhuoneemme alkaa olla jo siinä kunnossa, että sen kehtaa täälläkin esitellä.


Ulkona kevään lähestyminen sen sijaan ei näy. Luntakin saatiin viikonloppuna reippaasti lisää. Toisaalta onhan näissä pimeissä talvi-illoissa tiettyä romantiikkaa. Nautitaan siis siitä vielä!


Tunnelmallista helmikuun alkua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Todellakin helmikuussa aletaan odottamaan kevättä! :) makuuhuone näyttää ihanalta,onko teillä jenkkisänky?mistä olette löytäneet noin ison päiväpeiton?kaikki kun näyttää niin mineiltä mitä peittoja olen kotona sovitellut.Kattovalaisinkin on kaunis,mistähän moisen löytäisi? :)
  Ihanaa kevään odotusta,
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja anteeksi, että vastaus on näin kauan viipynyt. Sänky on tavallaan jenkkisänky: olemme aikanaan itse koonneet sen hyväksi havaitusta patjasta ja runkopatjasängystä. Korkea se siis on, mutta leveys on ihan perinteinen 160 cm. Päiväpeitto on Luhdan, eikä se ole mikään uusi. En muista, mistä ja milloin se on hankittu. Hieman se kyllä meilläkin jää lyhyeksi reunoilta, kuten kuvastakin ehkä näkyy. En ole antanut sen toistaiseksi häiritä. :) Kattovalaisimesta olen muistaakseni blogissani aikaisemmin kertonutkin. Tilasin sen Ellokselta joskus viime vuoden keväällä. Ihanaa kevään odotusta sinullekin!

   Poista
 2. Heippa! Blogisi on niin mielenkiintoinen, että lueskelin sen kerralla läpi. :) Teidän talo on aivan i-h-a-n-a!! Ihastuin erityisesti olohuoneenne rimakattoon. Aloin jopa pohtia, että pitäisikö omaan taloonkin harkita vastaavaa. :) Mistä rimat tulivat teille? Pitikö katon rimotuksessa ottaa jotain erityistä huomioon?

  Linkkailin blogisi omaan blogiimme. Tervetuloa myös vastavierailulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja kiva, että olet jaksanut lukea blogini läpi! :) Rimat ovat Arolan höyläämöstä. Rimakatosta olen saanutkin paljon kysymyksiä ja uskoisin, että moniin juttuihin löytyy vastaus näistä kysymys-vastaus -kohdista. :) Neuvoksi sanoisin lisäksi sen, että kannattaa hankkia taitavat työmiehet tekemään rimakattoa, koska se ei ole kovin kevyt homma. Lopputulos on kyllä ollut niin älyttömän mieluinen, että en voi muuta kuin kehua ja suositella muillekin. Katosta siis meidän kohdallamme kaikki kiitokset Siklalle.

   Käyn ehdottomasti vilkaisemassa blogiasi! Tsemppiä projektiinne ja ihanaa kevättä! :)

   Poista