Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

lauantai 24. tammikuuta 2015

Esittelyssä kodinhoitohuone

Tammikuu on jo loppusuoralla, mutta toivottelen täältä kuitenkin hyvää alkanutta vuotta kaikille. Vuoden 2015 ensimmäinen postaukseni käsittelee ehkä blogissani hieman vähäiselle huomiolle jäänyttä, mutta ah, niin tärkeää tilaa: kodinhoitohuonetta. Tämä on meidän perheessämme minun valtakuntaani. Neliöitä huoneessa on 9,8 ja koen, että se on ihanan tilava. Täällä mahtuu tekemään pyykki- ja silityshommia, huuhtomaan lasten kurasaappaita ja säilyttämään nuorimmaisemme vaunuja. Tila todellakin tulee tarpeeseen.


Kodinhoitohuoneen taso on Kvikin Nature Dark -laminaatti ja laatat Touch Strutturato White. Olen ollut valintoihin tyytyväinen.


Isot peiliovet kätkevät taakseen ns. teknisen tilan. Meillä ei ole siis erillistä teknistä tilaa vaan pelkkä tekninen kaappi. Mielestäni ratkaisu on ollut hyvä, sillä tekninen tila olisi haukannut ihan turhaan neliöitä. Lisäksi kaappiin saa näppärästi piiloon muun muassa silityslaudan ja pyykkitelineen.


Oven vieressä seinällä oleva musta laatikko on kiukaan ohjauskeskus. Vaikka kyseessä on ihan pieni asia, tuo se mielestäni arkeen kivaa luksusta. On näppärä kytkeä sauna tuosta päälle ja seurata ruudulta, milloin lämpötila on noussut riittävästi. Kiukaasta olenkin jo aikaisemmin kertonut, eli meillä on Tulikiven Sumu.

Toive kodinhoitohuoneen esittelystä tuli yhdeltä lukijaltani. Jos jollain toisellakin on vielä ajatuksia sen suhteen, mistä minun pitäisi kirjoittaa, niin kertokaa ihmeessä. Lupaan ainakin laittaa harkintaan. Nyt kuitenkin mukavaa viikonlopun jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Oi miten tilavannäköinen kodinhoitohuone! :) Oletko kaivannut enemmän laskutilaa/työtasoa vai oletko kokenut tuon riittäväksi? Jos saa toivoa, niin olisi kiva päästä kurkistamaan teidän makkareihin? Yleisväri teidän talossa näyttää todella kauniilta, oletko ollut tyytyväinen värivalintoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja makuuhuoneiden esittelyt tulevat kyllä jossain vaiheessa. Olen sisustanut niitä nyt vain uudelleen ja uudelleen, enkä halua vielä julkistaa lopputuloksia. :)

   Poista
  2. Kiitos kommentistasi! Laskutaso on ollut ainakin minulle ihan riittävä. Pyykit mahtuu siinä viikkaamaan, vaikka eihän tila mikään suuren suuri ole. Väreihin ollaan oltu tyytyväisiä ja etenkin yleisväri on yksi suosikeistani. Voin sitä siis suositella.

   Poista
 2. Saako kysyä, mikä on seinien väri, näyttää tosi kivalta! Vaalea, mutta ei kuitenkaan valkoinen! Muistatko tarkan värisävyn?

  VastaaPoista