Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

tiistai 30. joulukuuta 2014

Katsaus jouluun - ja tulevaisuuteen

Joulu on onnistuneesti saatu vietettyä. Meillä oli todellakin melkoinen vilske käynnissä niin jouluaattona kuin joulupäivänäkin, kuten arvelin. Kyllä 11 henkeä saa aikaiseksi kaikenlaista touhua ja tohinaa. Kattaukseen olin oikein tyytyväinen, vaikka en ehtinytkään ikuistaa sitä kuviin ihan toivomallani tavalla. Tässä kuitenkin muutama näpsäys.

Tänä jouluna laitoimme muovikuusen, sillä pelkäsin, minkälaista tuhoa vilkas 1-vuotiaamme saisi oikean kuusen kanssa aikaan. Muovikuusestakin täytyy päivittäin käydä tempomassa koristeita irti, kävellä ne käsissä muutama kerta sohvan ympäri ja sen jälkeen viedä ne takaisin kuuseen ihan omavalintaiseen paikkaan. :) Ehkä ensi vuonna sitten jo oikea kuusi.
Tunnelma kotonamme oli lämmin ja lapsilla tuntui olevan kivaa. Erityisen jännää oli, kun lapset näkivät esikoisemme ikkunasta, kuinka joulupukki käveli ihan talomme ohi. "Miksei se tullut meille?" hämmästeltiin sen jälkeen kovaan ääneen. Helpotus oli suuri, kun jonkin ajan päästä myös meidän oveemme koputettiin.


Nyt kun tämä vuosi lähestyy loppuaan, täytyy vielä hämmästellä sitä, että meidän perheellemme vuosi 2014 toi omakotitalon. Aika uskomatonta. Olemme todella kiitollisia. Toivottavasti myös ensi vuosi olisi täynnä onnea, vaikka mitään näin mittavaa projektia ei meillä olekaan tiedossa - ja ehkä ihan hyvä niin. Keväällä voin rauhassa keskittyä pihan kuokkimiseen ja talon maalaamiseen. Kyllähän siinäkin hommaa riittää. Siis iloista vuodenvaihdetta teille kaikille ja toteutuneita (talo)unelmia vuodelle 2015! Näemme taas!

2 kommenttia:

  1. Hei, sinulla on aivan ihana blogi ja teillä todella kaunis talo. :) Ihania sisustusratkaisuja. Meillä itselläkin on taloprojekti meneillään ja olen saanut monenmoista ideaa sinulta. :) Olisiko mahdollista päästä kurkistamaan teidän kodinhoitohuoneeseen kuvien kera?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kiva kuulla, että olet saanut blogistani ideoita. Ja kiitos hyvästä ehdotuksesta: kodinhoitohuone voisikin tosiaan olla seuraavan postaukseni aihe. Jää siis seurailemaan. :) Ja tsemppiä omaan projektiinne!

      Poista