Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Maalaushommia sisällä ja ulkona

Heinäkuun helteet ovat hellineet meitä raksalla oikein urakalla, ja vesipullot ovat tyhjentyneet janoisiin suihin melkoista kyytiä. On oikeasti ollut kyllä pirullisen kuuma, mutta luulen silti ensi talvena kaiholla muistelevani näitäkin päiviä. Talon maalaamisen myötä olen yrittänyt hyvästellä myös korkean paikan kammoni, mutta visusti se on ja pysyy. Onneksi mieheni hoitaa sujuvasti telineillä riekkumiset ja esimerkiksi räystäslautojen maalaamiset. Itse olen saanut keskittyä esimerkiksi tolppiin ja muihin muutaman askeleen korkeudessa oleviin maalauskohteisiin.

Takaterassin katoksen runko maalattu! Tähän on tulossa vielä lasikatto - viimeistään ensi vuonna. ;)

Rakkaat ystäväni: hanskat, suti ja helteessä kökkööntynyt maali

Etuterassin katos ja räystäslaudat melkein kokonaan maalattu

Autokatoksen tolpat ja rimat hoidettu

Onneksi emme viime päivinä ole ahkeroineet talolla kuitenkaan ihan kaksistaan, vaan sisäpuolella hikeä ovat pyyhkineet ammattimaalarit. Seinien yleisväri on vaalean harmaa (Tikkurilan G486) ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Katto jää makkareissa valkoiseksi, mutta olohuoneeseen, keittiöön ja eteiseen tulee koivurimakatto.

Huom. Keltainen läikkä seinässä on heijastuma ikkunasta, ei maalausvirhe. :)

Odotan ihan huippuinnoissani sisätöiden etenemistä. Ensi viikolla sisustajan ja laatoittajan pitäisi aloitella talolla omat osuutensa. Yritän päivittää blogiakin ahkerasti, kunhan saan jotain kuvattavaa. Hyvällä mielellä taas, vaikka vähän väsyneenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti