Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

perjantai 1. elokuuta 2014

Elokuu - talo valmistuu?

Elokuu on muuttokuu. Vai onko? Siklahan on lupaillut meille, että talon pitäisi olla valmis elokuun loppuun mennessä. Itseäni jännittää edelleen, pitääkö aikataulu. Tällä viikolla laatoittajan ja sisustajan piti aloitella hommiaan talolla, mutta eivät he sitten aloittaneetkaan, kun maalaushommat olivat vielä kesken. Ilmeisesti maalarit olivat odotettua hitaampia, ja sehän nyt ei tietenkään ilahduttanut meitä rakennuttajia. Tänään kävimme kuitenkin työpäivän jälkeen talolla ja nyt siellä oli sentään saatu maalaukset valmiiksi. Jos ensi viikolla laatoittaja ja sisustaja todella saavat työnsä etenemään, voin minäkin ehkä vähitellen huokaista ja alkaa suunnitella muuttoa.

Ehkä iloisin asia tällä hetkellä on se, että olen todella tyytyväinen maalivalintoihimme. Yhtään täysin valkoista seinää meille ei tullut, ja se vähän jännitti alkuun. Valikoimamme sävyt ovat kuitenkin tosi kauniita, ja esimerkiksi esikoisemme on aivan rakastunut omaan "pinkkiin seinäänsä". Sen maalarit olivat vasta tänään saaneet valmiiksi. Joka päivä tällä viikolla tyttö on ensimmäisenä juossut huoneeseensa tarkistamaan, onko "pinkki seinä" jo valmis. Aika monta kertaa on pitäny todeta, ettei ihan vielä. Tänään tyttö pääsi onneksi vihdoin huutamaan: "Mun huoneessa on jotain uutta!"

Seinien yleisvärinä joka huoneessa on Tikkurilan G486. "Pinkki seinä" on Tikkurilan Pioni X337.

Kuopuksen huoneessa tehosteseinällä Tikkurilan K438.

Omassa makkarissamme tehosteseinällä Tikkurilan Pro Grey 1918.
Olohuoneessa on yleisväri G486.
Kalusteet odottavat työhuoneen puolella asennusta. Tule jo, sisustaja!
Eteisessä myös G486. Sähkökaappiin tulee toki vielä ovet. :D
Talon ulkopuolellakin on tapahtunut. Olemme nimittäin itse (Vihdin PR:n avustamana) ahkeroineet rinteen tukimuurin kimpussa. Tällä hetkellä antura on valettu, mutta kivet on vielä latomatta. Eihän niitä ole kuin 7 tonnia... Kirjoitan tästä koko projektista myöhemmin vielä ihan oman postauksensa.

Nyt toivotan kaikille lukijoilleni - joita on ilokseni viime viikkoina tullut selvästi lisää - oikein ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti