Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

keskiviikko 6. elokuuta 2014

Keittiöunelma muuttuu vähitellen todeksi

Nyt on alkanut tapahtua talolla! Sisustaja on saanut parissa päivässä keittiön jo ihan kuvauskelpoiseen kuntoon. Kodinkoneet ja kaappien ovet puuttuvat vielä, mutta kyllä nyt jo pystyy sanomaan, että ihana keittiö meille on tulossa. Täältä voi käydä kurkkimassa keittiömme suunnitelmakuvia.

Keskeneräisyyttä, suojapahveja ja puuttuvia kodinkoneita, mutta silti iso JEE!
Allas on ihana!
Tammitaso oli nappivalinta.

Keittiön lisäksi pääsimme tutustumaan myös laminaattiin, jota oli nyt laitettu meidän makkariin. Se ei pääse kuvassa kunnolla oikeuksiinsa (näyttää harmaammalta kuin oikeasti), mutta oli livenä kyllä tosi kiva. Laminaattimme on Rooms Loft Light Oak.


Nyt on kyllä taas ihan luottavainen olo. Sisustaja on vaikuttanut tosi pätevältä ja tarkalta tyypiltä, joten uskon, että hän tekee hyvää jälkeä. Ehkä tässä kohta uskaltaa suunnitella jo muuttolaatikoiden hankkimista...

5 kommenttia:

 1. Onko allas silgranitia vai komposiittia? Itse mietityttää tason väri, kun altaan saa valkoisena tai tuollaisena tummana. Näköjään se istuu oikein kivasti puutasoonkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siligranitia se on. Ja tosiaan ihastelin samaa kuin sinä eli sitä, miten kivasti se istuu puutasoon. :) Tuo lisäksi kaivattua kontrastia muuten hyvin vaaleaan keittiöön.

   Poista
 2. Ihana keittiö!! Varmaan mahtava tunne kun näkee konkreettisesti sen mistä on unelmoinut pitkään. Voikun mekin oltaisi jo tuossa pisteessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Odottavan aika on pitkä mutta palkitseva lopulta. Tuntuu kyllä erittäin jännittävältä ajatella, että tuonne me sitten muutetaan. Että me saadaan muuttaa noin kivaan kotiin! Käsittämätöntä. :D

   Tsemppiä ja iloa projektiinne!

   Poista
 3. Onko puutasot altaan ympärillä kestäneet hyvin? Meillä nykyisessä keittiössä puutasot ja iso tiskipöytä. Haluaisin uuteen keittiöön myös puutasot, mutta mietin miten kestää vettä, kun välillä tiskatessa kuitenkin roiskuu..

  VastaaPoista