Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

lauantai 30. elokuuta 2014

Kotona

Täällä ollaan, uudessa kodissa! Muutto oli itse asiassa jo torstaina, mutta yllättäen kiirettä on ollut sen verran, etten ole aikaisemmin tänne ehtinyt kirjoittelemaan. Kaikki meni muutossa oikein hyvin, mutta olihan tuo jälleen rankkaa. On se vähän liikaa, kun lapsiperhe muuttaa kaksi kertaa puolen vuoden aikana… Mutta nyt on onneksi koti, josta ei tarvitse muuttaa yhtään mihinkään. Tämä on ihana! Kaikkiin valintoihin olemme oikein tyytyväisiä, ja koti on tuntunut sekä tunnelmalliselta että toimivalta.

Vessan toinen laatikko oli viallinen, joten uutta odotellaan.
Takkatuli on kyllä niin <3

Viime päivät ovat kuluneet siivoillessa, purkaessa muuttolaatikoita ja laitellessa kotia kuntoon. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat jo mukavasti löytäneet ainakin jonkinlaisen muodon, mutta oikeastaan kaikki muut huoneet ovat vielä hyvin sekaisin. Eipä meillä onneksi mikään kiire ole, sillä kodilta tämä jo tuntuu. Kaikki se raksafiilis ja raksailu ovat kadonneet ihan kokonaan, vaikka muutamia sähköjuttuja pitää vielä fiksailla ja jotain muutakin säätää, piha on kesken ja saunastakin puuttuu vielä lasiseinä. Ei haittaa, sillä me saamme asua juuri meille suunnitellussa ja meidän näköisessä talossa. Olo on onnellinen ja kiitollinen.

8 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallista ja kotinne näyttää UPEALTA! Onnea hurjasti uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanista kehuista ja onnitteluista!

   Poista
 2. Voi, että kauniilta näyttää! Paljon onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ollaan itsekin tyytyväisiä. :)

   Poista
 3. Kiitollinen, siunattu, onnellinen. Wau, onnea omaan tupaan! :) Näyttää upealta ja vaikutatte niin tyytyväisiltä. Tuskin maltan odottaa, että pääsen tarkastamaan koko komeuden livenä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Ilman muuta tulet tarkastamaan talon livenä. :)

   Poista