Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

torstai 6. maaliskuuta 2014

Rakkaamme rakennuslupa

Arvatkaapa, mikä on ollut tämän viikon suurin uutinen meidän perheelle.Kyllä, rakennuslupa on tullut!!! Miten huikean ihanan mieletöntä! Rattaat on laitettu pyörimään saman tien ja lauantaina onkin tarkoitus jo aloitella tontin puiden kaatoa. Ensi viikolla alkavat maatyöt, sen jälkeen tulee paalutus, sitten perustukset ja lopulta huhtikuun alussa, viikolla 15 saapuvat Siklan timpurit tontille. Sitä odotan eniten, sillä talon runko nousee varmaan aika nopeasti ja silloin vihdoin saan minäkin ehkä tajuntaani sen, että meille ihan oikeasti tulee oma talo.

Meillä kävi aika hyvä tuuri, että juuri tänä vuonna talvi on aivan onneton. Tontilla ei ole lainkaan lunta, vaikka on maaliskuu, joten lumen poisvientiä ei tarvitse stressata. Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän pitikin aloittaa vasta kuukautta myöhemmin. Kuitenkin nyt, kun lupa kerran tuli - ja kun vanha asuntommekin meni jo kaupaksi - pääsemmekin aloittamaan suunniteltua aiemmin ja kuitenkin jo ihan keväisessä säässä. Mikä onni!

Loppuun vielä kurkistus nykyiseen kotiimme. Vuokralla asuminen ei ole suosikkipuuhaani, mutta ehkä tätä jaksaa, kun on jotain ihanaa, jota odottaa. Tähän kotiin on oikeastaan vain kannettu kamat sisään. Sisustuskärpänen on kyllä purrut lujaa, mutta sen pureman tuotoksia ei vielä täällä nähdä. Täällä vain haaveillaan ja suunnitellaan. Melkein joka päivä ja jokaikinen yö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti