Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

lauantai 24. toukokuuta 2014

Hellepäivä raksalla

Varjossa 30 astetta lämmintä - eikä juurikaan varjoa vaan kirkkaalta taivaalta paistava aurinko. Tämä oli tilanne tänään raksalla, enkä toki valita. Kun joskus muinoin mieheni kanssa mietittiin, paistaakohan meidän tontille kunnolla aurinko, saatiin tänään ainakin selvä vastaus: paistaa. Helteestä huolimatta oli mieheni saanut houkuteltua entisen naapurimme laudanpätkien ynnä muiden puunpalasten pinoamishommiin. Ja nopeastihan ripeät miekkoset saivat tontin siistiin kuntoon ja itselleen kunnon hien päälle. Suuret kiitokset vain ex-naapurille! Nyt kehtaa päästää timpurit taas maanantaina töihin. Lattiavaluakin ihailimme, itse asiassa jo eilen illalla, jolloin saimme myös suurimmat roskat roskiin. Oheiset kuvat onkin napattu eilisen ilta-auringon paisteessa.

Lämmintä viikonloppua kaikille!

Siellä se kuivuu
Roskaa riittää

2 kommenttia:

  1. Uusi lukija kommentoi, nimim. rakennutusprojekti alussa ja aiheeseen liittyviä blogeja tullut etsittyä viime päivinä :) Meidän projekti tulee hieman jäljessä, en malta odottaa että tuossa vaiheessa oltaisi että seinät jo olisi ja talo näyttäisi suurinpiirtein talolta :D Tällä avaimet käteen -tyylillä ei kyllä ihan hirmuisen kauan pitäisi mennäkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi! Kiva, kun löysit tiesi tänne. Tosiaan nopeasti talot tuntuvat nousevan, kun on näppärät ammattilaiset asialla. Puoli vuotta tuntuu olevan monella talofirmalla ihan normaali rakennusaika. Se ei ole paljon. :) Tsemppiä ja iloa omaan projektiinne!

      Poista