Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

torstai 8. toukokuuta 2014

Takka valittu!


Jes, vihdoin alkaa tulla näitäkin postauksia, joissa pääsen kertomaan, että jokin asia on päätetty. Kuten ainakin aktiiviset lukijani hyvin tietävät, olen ollut taloon liittyvien päätösten kanssa toisinaan hieman tuskainen. Seuraavien viikkojen aikana on kuitenkin pakko tehdä useampikin päätös, sillä dediksemme eli lattiavalu lähenee. Päätimme aloittaa takasta.

Taloomme tulee Uuniseppien Saana. Kyseinen takka kuuluu Siklatalojen pakettiin, joten periaatteessa valinta oli helppo. Tämän takan olisi kuitenkin saanut jättää myös pois ja ottaa tilalle jonkin toisen. Yllättäen rasittavassa perinpohjaisuudessamme tartuimme heti tähän tilaisuuteen ja selvittelimme muitakin mahdollisuuksia. Mielessä kävi sekin, ettemme ottaisi takkaa ollenkaan. Lopulta ajatus takattomasta talosta tuntui kuitenkin vähän kolkolta  - ja Saana alkoi näyttää ihan houkuttelevalta.

Kuva Uunisepiltä

Meille tulee lähes samanlainen versio Saanasta kuin kuvassa eli slammattu pinta ja eteen valkoiset, mattapintaiset kaakelit (yllä olevassa kuvassa taitaa olla kiiltävät kaakelit). Haaveilimme hetken kokonaan kaakeloidusta versiosta, mutta se ei sopinut budjettiimme. Ja toisaalta ehkä tuo slammaus on kuitenkin kiva.

Näin, päätetty! On muuten minun elämäni ensimmäinen takka. Jännää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti