Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

perjantai 2. toukokuuta 2014

Kuvapläjäys runkotöistä

Kuten viimeksi kerroin, talomme sai vappuaattona sekä ulkoseinät että kattoristikot. T'änään tontilla on jatkettu töitä ja myös aluskate on valmiina. Nyt kuvia kronologisessa järjestyksessä. Kolme viimeistä kuvaa on napattu tänään.

Nosturi työssään


Työhuoneen, olkkarin ja keittiön ikkunat sekä terassin ovi

Viimeinen seinä ilmassa

Ja siihen se lasketaan, oikealle paikalleen

Kattoristikot ja päätykolmiot paikoillaanAluskate asennettu

Sisällä voi ihastella olohuoneen vinoa sisäkattoa

Lastenhuoneiden, saunan ja pesuhuoneen ikkunat sekä kodinhoitohuoneen ovi


On ollut todella jännittävää kävellä talon sisällä ikään kuin huoneesta toiseen. Ihan epätodellista oikeastaan. Se, mikä aikaisemmin oli vain suunnitelma paperilla, onkin nyt ihan oikeasti koettavissa. Saattaa mennä hetki, ennen kuin tämän kaiken sisäistää. Huh ja jee.

3 kommenttia:

 1. Montako neliötä talossanne tulee olemaan? :) meille tulee vajaa 110 neliötä, mutta tehdään itse kaikki, ei pakettina :) mukava seurata teidän projektia, itse perässä tulevana :)

  jonnadreaming.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Taloomme tulee 128 neliötä. Pohjapiirrostamme voi käydä kurkkimassa Suunnitelmia-postauksestani: http://tulehyvatalo.blogspot.fi/2014/02/suunnitelmia.html

   Tervetuloa seuraamaan projektiamme ja onnea omaanne! :)

   Poista
 2. Tuo on hieno tunne, kun pääsee kävelemään oman talon sisälle ensimmäistä kertaa, vaikka keskeneräinen onkin. Meilläkin on rakentaminen meneillään. Itse olemme suuren osan työstä tehneet, mutta joku pitäisi löytää jolta hoituu LVI-työt ja urakointi. https://www.i-tekniikka.fi/

  VastaaPoista