Tervetuloa uuden blogini puolelle seuraamaan taloprojektiamme vuosimallia 2018!

Kohti uutta kotia

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

On meillä hanoja, vessanpyttyjä...

Minua on tänään koko päivän hauskuuttanut eräs korvamato: Leevi and the Leavingsin Onnelliset. "Kerää kynttilät pois, emme tarvitse nyt romantiikkaa, kun olen hankkinut meille tuvan täydeltä elektroniikkaa." Elektroniikkaa ei vielä hankita meidän tupaan, mutta kaikenlaista muuta kyllä.

Jo viime syksynä päätimme mieheni kanssa, että jätämme Siklan talopakettitarjouksesta kaikki hanat ja WC-pöntöt pois ja ostamme ne itse. Näin siksi, ettemme halunneet ihan perinteisiä Oraksen hanoja taikka Idon pönttöjä, jotka pakettiin olisivat kuuluneet. Onneksi Siklan kanssa on helppo sopia muutoksista. Jos emme halua ottaa jotain tarjoukseen kuuluvaa tuotetta, saamme jättää sen pois ilman, että joudumme maksamaan "muutoshintaa", kuten monen muun talofirman kanssa.

Aika nopeasti (meille yllättävänkin nopeasti ja helposti) totesimme, että meidän taloon tulee Grohen hanat ja suihkut. Silmä mieltyi niiden simppeliin muotoiluun.

Vessaan ja kodinhoitohuoneeseen meille tulee Grohen Essence. Kodinhoitohuoneessa bidee toimii kurasyöpön suihkuna. Keittiöön puolestaan tulee Grohen Minta.


Minta

Essence
Pesuhuoneeseen meidän oli pakko saada iki-ihanat sadesuihkut. Ja isot tietty! Niinpä meille tulee Grohen Rainshower System 400 kaksin kappalein.


Rainshower System 400

Vessanpöntöt valikoi mieheni suositusten perusteella. Kyllä, suositusten perusteella. Ei kelpaa mitkä tahansa pöntöt meille. Merkki on itselleni vieras Laufen, mutta uskotaan miestä, että laadukas on. Näitäkin tulee kaksin kappalein.

Laufen Pro-N WC-istuin
 
Hanojen ja pönttöjen lisäksi meillä on viime päivinä pyöritelty erityisen ahkerasti myös liesituuletin- sekä liukuovikaappivaihtoehtoja. Liesituuletinta en paljasta vielä, mutta eteiseen tulevista liukuovikaapeista voisin kertoa sen verran, että ykkösvaihtoehtona meillä on Kirenan Trend-säilytysjärjestelmä. Onko kenelläkään siitä mitään pahaa sanottavaa? Jos ei ole, lähtee se varmaan tilaukseen pian, jotta "meillä melkein kaikki laitteet on". No melkein! Kommentteja siis, kiitos.

4 kommenttia:

 1. Hienoa, että uuden kodin hanat, pöntöt ja etenkin suihkut ovat mieluisia itselle. Viisaasti teitte :) Juuri niitä käytetään kotona jatkuvasti, Silmää ja kättä miellyttävät omalla maulla valitut "vermeet" tulevat palvelemaan teitä kauan. Tyylikkäitäkin vielä!! Sadesuihkusta hotelleissa ensimakua saaneena kannatan lämpöisesti valintaanne.
  Kiva lukea näin hyvin kirjoitettua blogia ja kurkistaa kuvien avulla uuteen kotiinne! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset kivoista ja kannustavista kommenteista! Kyllä me tosiaan yritetään kaikki miettiä niin, että sitten ei asuessa tarvitsisi harmitella mitään. Etenkin juuri näkyvät tai päivittäisessä käytössä olevat jutut halutaan valita tarkkaan, vaikka aikaahan tämä kaikki pähkäily kyllä vie. Tälläkin hetkellä meneillään on vessan kalusteiden uudelleensuunnittelu... Lopputulos toivottavasti sitten palkitsee. :)

   Poista
 2. Hei! Mistä tuon sadesuihkun ostitte ? Paljonkohan oli hintaa setillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tilasimme kaikki hanat ja suihkut suoraan maahantuojalta (Teknocalor). Hintaa en kyllä muista, mutta oli halvempi kuin kaupasta ostettuna. Hyvää joulua sinne!

   Poista